Wow pap, gaan we hier straks echt wonen?

Wie op de locatie kijkt waar De Westeinder straks gebouwd zal worden, is direct enthousiast. Hier is het echt fijn wonen! In de natuur, dichtbij water en verschillende voorzieningen. Ook u heeft uw belangstelling getoond voor dit nieuwbouwproject in Stompwijk. De animo is groot voor deze woningen aan een mooi aangelegd, groen plein. In deze nieuwsbrief laten we u graag de eerste sfeerimpressies zien van de duurzame woningen.

Impressie ruime eengezinswoningen

Fijn wonen

De Westeinder is een project waar de beleving van de natuur optimaal zal zijn. Of u nu binnen in huis bent of lekker buiten, het gevoel van landelijk wonen heeft bij dit ontwerp centraal gestaan. Kinderen en volwassenen zullen hier straks genieten van het fijne woonklimaat, de gezellige buurt, de sportclubs, winkels en tal van andere voorzieningen. Op deze mooie plek worden straks moderne, duurzame woningen gebouwd. De prachtige ligging en het brede aanbod van woningen is echt bijzonder.
Impressie groene plein in het hart van het plan

Dit najaar in verkoop

Ons team werkt deze zomer hard door aan het concreter maken van De Westeinder. Architectenburo Van Vliet werkt het ontwerp en de plattegronden uit. We verwachten hiermee klaar te zijn in het najaar en tevens te kunnen starten met de verkoop van de woningen Tussentijds sturen we u regelmatig een update. Ook de website wordt regelmatig geactualiseerd en uitgebreid om u optimaal te informeren over dit nieuwe aanbod in Stompwijk.

Kenmerken van de Westeinder

  • Kleinschalig project in een gezellig dorp
  • Autovrij, groen plein in het hart van het plan
  • Ideale gezinswoningen
  • Ruime tuin
  • Parkeren op een eigen terrein
  • Energiezuinig wonen
  • Verschillende opties voor persoonlijke woonwensen

Hartelijke groet,
het team van De Westeinder