Vrijdag 12 november
Start Verkoop

Ruim wonen

in duurzame nieuwbouw

WDevelop heeft, in samenwerking met Architectenburo Jan van Vliet,  het plan voor nieuwbouwwijk De Westeinder in Stompwijk ontworpen.

Bij het uitwerken van het plan staan verschillende vragen centraal. Welke woonwensen heeft men vandaag de dag, wat kan er bij de ontwikkeling al gedaan worden aan de wens om meer en meer duurzame projecten te realiseren, welke bebouwing past goed in deze omgeving en bovenal wat willen de mensen die hier straks gaan wonen? Er kan gekozen worden uit een rijk aanbod van duurzame, nieuwe woningen. Stijlvolle twee-onder-één-kapwoningen en ruime eengezinswoningen. Mooi!

Klik op de afbeelding om te vergroten

Breed aanbod

koopwoningen

De nieuwbouwwijk is landelijk gelegen in het dorp Stompwijk. In deze groene, waterrijke omgeving past een project waar deze elementen goed tot hun recht komen. Bij het ontwerp is extra aandacht besteed aan de samenhang van het plan; deze is uniek. Door het parkeren op twee plekken samen te voegen ontstaat er een verkeersvrij binnengebied tussen de woningen. Dit brengt ruimte en leven aan het plan. Deze lange open ruimte versterkt de zichtlijn naar de polder. 

Samenhang

met eigen karakter

In de Westeinder in Stompwijk is het centrale punt de autovrije, groene plein. Een plek waar gespeeld kan worden en waar men elkaar zal ontmoeten voor een nadere kennismaking of tijdens een gezellig buurtfeestje. Op deze locatie realiseren we een project met architectonische samenhang en toch een eigen karakter van de woningen. Geen lange woonblokken, menselijke maat, mooie materialen en goede detailleringen. Hier is het leven past echt goed!

 

Nieuwsbrief

Als u onderstaand formulier invult dan kunnen wij u, vrijblijvend, op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom nieuwbouwproject De Westeinder in Stompwijk.

Na aanmelden ontvangt u een verificatiemail. Als u deze niet per omgaande ontvangt, dan kan het zijn dat deze bevestiging in uw spam of ongewenste email box staat.