Vrijdag 12 november
Start Verkoop

Weids

polderlandschap

De luchtfoto van de locatie waar De Westeinder wordt gerealiseerd toont de charme van de weidse omgeving. Een bijzonder mooi polderlandschap in Stompwijk, onderdeel van de gemeente Leidschendam-Voorburg, gelegen ten oosten van de Vliet. Stompwijk grenst in het oosten aan de gemeente Zoeterwoude, in het westen aan Voorschoten, in het zuiden aan Zoetermeer en in het noorden aan de stad Leiden. Via de N206, A4 en de A12 zijn ook de grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht goed bereikbaar. Met buslijn 400 reist u eenvoudig en snel binnen de randgemeenten en naar het station van Zoetermeer en Leiden-Centraal.

Een gemoedelijk dorp waar de bewoners elkaar kennen en vriendelijk groeten. Waar men er te voet en op de fiets op uit trekt om te genieten van dat wat je pad toevalligerwijs kruist. 

Rijk

voorzieningenaanbod

Het buitengebied van Stompwijk is een karakteristiek stuk Nederlands landschap. De poort naar het Groene Hart. Stompwijk kenmerkt zich door landelijke bedrijven, glastuinbouw, lintbebouwing en een open en weids landschap. Karakteristiek voor deze omgeving zijn de overgangen van de veenpolders naar de dieper gelegen droogmakerijen en de hoger gelegen bebouwingslinten. De A4 is een scherpe lijn tussen de vlietzone en de directe omgeving van de kern Stompwijk. De Vlietlanden, onderdeel van de Vlietzone, ligt op fietsafstand. Een recreatieplas waar het hele jaar door vertier is. Een andere waardevolle voorziening is natuurgebied Vogelplas Starrevaart. Lekker buiten sporten, ravotten, wandelen met de hond of er op uit met uw paard. Hier valt veel te ontdekken!

Zo draait

de molen, de molen...

Dit oer Hollandse tafereel kent u mogelijk wel. Iedereen die het dorp Stompwijk een keer heeft bezocht of van nabij heeft gepasseerd kent de karakteristieke Molendriegang. Een mooi drietal dat al rond 1672 is gebouwd voor het droogmalen van de Driemanspolder en goed bewaard is gebleven. In de omgeving zijn, naast de verschillende grote recreatieprojecten zoals Vlietland, de Leidschendammerhout, de Noord Aa, het Zoetermeerse Westerpark en nieuwe natuurgebieden als de Vogelplas Starrevaart, ook tal van winkels. Het dorp biedt alles voor uw dagelijkse boodschappen. Uitgebreid winkelen en genieten van de gezelligste horecagelegenheden kan onder andere in het zeer uitgebreide, nieuwe winkelcentrum ‘Westfield Mall of the Netherlands’ in Leidschendam-Voorburg. 

Nieuwsbrief

Als u onderstaand formulier invult dan kunnen wij u, vrijblijvend, op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom nieuwbouwproject De Westeinder in Stompwijk.

Na aanmelden ontvangt u een verificatiemail. Als u deze niet per omgaande ontvangt, dan kan het zijn dat deze bevestiging in uw spam of ongewenste email box staat.